Skip to main content

Smartschool voor ouders

Smartschool is het online leerplatform van onze school. Alle ouders krijgen toegang tot Smartschool via een eigen co-account.

Berichten

Volg alle berichtgeving vanuit de school.

Oudercontacten

Reserveer afspraken voor oudercontacten

Contacteer ons

Stuur zelf berichten naar de klasleerkracht of de directie

Fotoalbum

Volg de activiteiten van je kind in ons fotoalbum

Hoe het werkt

Als ouder heb je een co-account gekoppeld aan het Smartschoolaccount van je kind. Doorgaans is dat voornaam.naam, dus bijvoorbeeld: dorien.peeters. Je meldt je aan met die gebruikersnaam én met je eigen wachtwoord.

Je kan Smartschool raadplegen via een browser op je computer. Dan surf je naar bsmalle.smartschool.be. Maar je kan eveneens de Smartschoolapp installeren op je smartphone. Die app kan je vinden in de Google Play Store of de App Store van Apple.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan de gebruikersnaam in op de aanmeldpagina van Smartschool en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd via e-mail. De eerste keer je co-account activeren doe je op dezelfde manier.

Smartschool heeft een zeer uitgebreide handleiding. Die kan je raadplegen door bovenaan rechts op “Handleiding” te klikken wanneer je bent aangemeld . Zit je toch nog met vragen, stuur dan een mailtje naar steven.tax@gomalle.net.

Basisschool 't Park Oostmalle Smartschool voor ouders