Skip to main content

Oudervereniging

De oudervereniging is een dynamische groep van enthousiaste ouders die zich vrijwillig, samen met de leerkrachten en de schooldirectie, inzetten voor een aangename en toffe schoolsfeer waarin iedereen zijn talenten ten volle kan ontwikkelen.

De oudervereniging organiseert en ondersteunt tal van activiteiten om Basisschool ‘t Park nog leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het schoolfeest, een vlaaien- of koekjesverkoop, ondersteuning van de schoolwerking, enz. Hiervoor kunnen we zeker nog extra helpende handen gebruiken!

De oudervereniging vergadert enkele keren per jaar. Daarbij is iedereen van harte welkom. Zowel ouders als afgevaardigden van het schoolteam zijn hierbij aanwezig.Tijdens deze vergaderingen worden de schoolse zaken en de voortgang van de werkgroepen besproken.

Heb je geen tijd of is vergaderen gewoon echt niets voor jou, maar steek je wel graag een helpende hand toe? Laat je gegevens achter bij één van onze bestuursleden of spreek ons aan tijdens één van de activiteiten op school.

Basisschool 't Park Oostmalle voorzitter oudervereniging

Tom Beckx
Voorzitter

voorzitter

Tom Beckx
tombeckx@hotmail.com

secretaris

Nathalie Van Echelpoel
NathalieVanEchelpoel@hotmail.com

penningmeester

Nathalie Van Echelpoel
NathalieVanEchelpoel@hotmail.com